gamlashigrimoeresh

?
ajaa
känner att denhär kommentar saken inte funkar...
vi får inga kommentarer och statistiken suger..
seriöst.
vi har.. nej jag tänker nt ens säga hur många läsare vi har haft de senaste dagarna HAHA xd
men
denna som ser detta
SNÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄLLASNÄLLANÄSLANAKNSÄKNSAKNALSNKAÄNAKA
länka vidare bloggen ? :)
om ni typ tänker såhär typ  ''jag läser inte denna bloggen för dom uppdaterar ju aldrig'' så är det såhär, att vi uppdaterar inte om vi inte får några kommentarer, för inga kommentarer = inga läsare!!
jag vet att alla läsare inte kommenterar
men
vi säger att vi TILL EXEMPEL har typ 50 läsare en dag, så kommenterar 3 av dom. det e ju liiiite elakt.
får bara ingen lust att uppdatera när det e så.
och jag vet att innan vi skaffa denna bloggen så hatade jag när man inte la upp nåt och så kräver dom att man ska kommentera annars vill dom inte fortsätta blogga. Men jag tycker inte dom ska klaga. dom flästa har ju typ mellan 100-500 läsare om dagen typ och får ju typ 10 kommentarer och tycker det är lite! om vi hade fått typ 5 kommentarer på ett inlägg hade det vart superbraaaaaaaaaa :D
men det är ert val ;) om ni verkligen vill att vi ska uppdatera för ni gillar vår novell, så kommenterar ni :)
snälla ? :)))
LMAO !
HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHAHAHA
(y'

Kapitel 4 - Omg

"hemma!" Ropade jag när jag gick inanför dörren till vårt hus. Men inget svar fick jag. Mamma och pappa jobbade och Drake som min lillebror hette var nog på fritids eller nåt. Jag bredde mig en macka och gjorde varm oboy. Sen satte jag mig framför tvn och kollade på disney. Haha vet inte varför jag kollade på det nu, hade bara lust. Sen gick jag upp till badrummet och tog en dusch. Jag schamponerade håret och tog sedan balsam i det. Som vanligt var jag tvungen att ta extra eftersom jag hade så långt hår. När jag var klar, virade jag en handduk runt mig och gick in till mitt rum och satte på mig mjukisbyxor och ett linne. Sen satte jag mig och filade naglarna. De var så himla slitna. Jag hörde hur dörren öppnades och trodde att det var mamma eller pappa. Men det var det inte eftersom ingen sa ett ord...
________________________________________________________________________________

Det var Drake.. Han hade vart hos en kompis och kompisens mamma hade lämnat av honom här sa han.
Nu var det sent. Klockan var halv 12 och det var skola imorgon, sista dagen. Nästa vecka är det höstlov! Jag log av tanken och somnade sedan.
Jag vaknade av min klocka. Jag gick upp  och tog på mig kläder. Jag drog fram ett par jeans och en vit trekvarts tröja och sedan min allra käraste pälsväst.
Jag gick sedan ner och åt frukost. Och som vanligt gick jag till skolan.
**
Jag och Joss bestämde oss för att åka in till stan efter skolan. Vi tog bussen och åkte in. Vi gick och tog en fika. Jag beställde en hallonpaj och latte. Joss beställde en kladdkaka och en cappuchino. Vi åt och pratade.
När vi hade ätit klart gick vi in till en g-star affär. Jag skulle kolla på jeans och sånt. "OMG jag måste ha den här!" skrek Joss och sprang fram till ett vitt linne med rosa spets vid urrigningen. Det var faktiskt väldigt fint. "Köp det" sa jag och tittade tillbaks på jeansen jag stog och kollade på. "40 dollars!" sa hon sen och jag kunde inte tolka om hon tyckte det var bra eller dåligt. Bra skulle jag nog säga. Jag gick sedan bort till päls mössor avdelningen men där de också fanns andra mössor. Jag älskade päls saker så jag tittde alltid på sånna saker. Jag snurrade på saken där mössorna hängde och kände sedan att nån annan också snurrade från andra hållet. Jag gick runt för att se vem det var och blev än en gång inte chockad av svaret. ''Leah?" sa killen som jag definitivt kände igen. "Vad gör du här, Justin?" sa jag. Han log. "haha jag bor här för tillfället!" sa han och höll upp sina armar. Va? Jag kramade honom och sedan blev det tyst. "Haha, vad gör du bland pälsmössorna när du är en kille?" sa jag och kollade undrandes på honom. Han blev nog lite röd i ansiktet och jag fattade direkt. "euhm.." började han.
"Haha, du visste att jag var här!" Jag blev smickrad samtidigt som jag blev generad. "Haha. Jag skulle bara säga hej'' Sa han och jag blev nöjd med hans svar. "Haha. Hej?" sa jag och han tittade ner i marken.
"jaa, jag borde nog gå. Ring mig!" sa han och tog min hand och la en lapp i den. Sen gick han.
Öhm.. va? Gav nyss Justin Bieber mig sitt nummer? Allt snurrade. Jag öppnade lappen och fick se ett nummer som jag visste. Sedan la jag in det i min iphone och gick tillbaka till Joss. "Jag köpte den!" sa hon när jag kom och höll upp en påse. "Grattis" sa jag ironiskt och hon slog till mig löst på armen. "ha-ha"
**
Jag låg nu hemma i min säng och läste Seventeen magazine. Jag hade nu läst klart tidningen och hade inget att göra. Plötsligt kom jag på att jag fick Justins nummer idag, och han ville att jag skulle smsa. Jag tog min mobil i handen och tvekade lite innan jag började skriva ett nytt sms. "Hej! ehm.. Du gav mig ditt nummer. Så jag borde väll utnyttja det? Haha, vad gör du en fredagskväll då?" Skrev jag och läste noga igenom det innan jag klickade på skicka. Jag väntade i ca 2 minuter innan jag fick ett svar. "Hej! Haha jaa.. Jag tänkte att du var lite speciell och inte som alla andra. Såg det liksom på dig. Haha inget, just nu ligger jag bara i sängen och tänker lite, haha, du själv?" Stod det och jag log. Han tyckte att jag var speciell. "Jag ligger också på sängen och funderar haha. Har ganska tråkigt." Jag skickade iväg det och hann inte tänka innan jag fick ett svar. "Jaså? Jag med. Varför inte möta mig vid parken utanför gallerian om 15 minuter?" Stod det. Omg. "Jo visst! varför inte? haha. Är där om 15. Ses!" Jag skickade det och gick sen upp ur sängen för att gå ner och få nåt i magen innan jag gick. 10 minuter senare bestämde jag mig för att gå. "Mamma, pappa, jag går ut!" "Okej, men kom inte hem för sent" Hörde jag mamma ropa från vardagsrummet. Nu var jag påväg till parken för att möta en av de kändaste tonåringarna i världen. Bara vi två.
______________________________________________________________________________
KOMMENTERA! tror ni att ni klarar 5 kommentarer innan nästa kanske? haha skulle inte vara dåligt!kooommmentera ((::

kommer inte fler kapitel om ni inte kommenterar (:
det är ju inte kul å skriva om man vet att ingen bryr sig tillräckligt mycket för att kommentera.
minst 3 kommentarer på kapitel 3 som ligger här under, så får ni nästa :)
kl är typ 02.00 nu och vi båda sitter hos en kompis med varsin data xdd haha lana bieber ofc ;;)
jjaja KOMMENTERA !
BYE :D

Kapitel 3 - That smile..

Joslyn blev helt tyst. Jag stirrade på henne och undrade vad hon tittade på. Jag vinkade med mina händer framför hennes ögon men fick ingen respond. "Jos?" sa jag och hon gapade. "o.m.g" var det ända hon fick fram. "DÄR ÄR HAN JU!" skrek hon och såklart hörde alla henne och kollade ditåt Justins håll. Alla rushade fram till honom och ville ha autografer. Han skrev några och log mot alla och tog några bilder. Jag och Joslyn satt där och kollade på eftersom vi var ju rätt så stora och iallafall jag var inget stort fan. Mitt i allt med blicken fast bland Justin och folkmassan såg jag några gyllenbruna ögon sticka upp. Jag tittade lite mer nogrant och såg sen att det var ingen mindre än Justin Biebers ögon. Han tittade upp på mig och log ett gulligt léende. Mot mig, just mig av alla personer, log han mot mig.
________________________________________________________________________________

Jag log lite svagt tillbaka och han tittade snabbt tillbaks på autograf blocket han skrev på.
Efter ett litet tag hade alla gått och Justin och hans livvakt var precis på väg att gå men gick in i en affär istället.
Jag kan inte säga att jag är förvånad att jag såg en kändis här eftersom det trots allt är LA. Lite av en kändis stad.
Vi gick ut ur gallerian och började gå hemåt. Pappa hade tidigare ringt och sagt att han inte behövde mer hjälp på jobbet så jag kunde alltså gå hem. Vi gick igenom folkmassan tills vi kom till en gränd. Jag bad Jos stanna och gick och kollade vad det var. "Förlåt, jag ska inte göra om det." Hörde jag någon säga. Jag tyckte jag kände igen rösten!
Jag gick runt hörnet och fick sedan se vem det var. Justin Bieber. Och jag blev inte ett dugg förvånad! Han verkade känna igen mig på något sett och log än en gång när han fattade att det var jag.
"Hej." Sa han. "uhm.. Hej" Jag vet inte hur jag lyckades hålla mig lugn. Jag var somsagt inte ett fan men det är ju ändå en kändis! "Vad gör du här?" Sa han och tittade om det fanns annat folk med mig. Men såg inget eftersom Jos stod lite längre bort. "Jag hörde röster och skulle gå och kolla vad det var" Han nickade lite och sen blev det tyst. "Du känner inte någon som är ett stort fan va?" Sa han för att försäkra att jag inte skulle gå och säga till nån vem jag nyss stått och konversionerat med. Men jag skakade på huvudet. Jag hade ju bara en lillebror som var 10 år som gillade Michael Jackson. "okej." sa han och tittade ner på sina grå-vita supras. "Hur länge stannar du i LA?" frågade jag för att bryta den pinsamma tystnad som än en gång uppstod. "Jag är här i 3 veckor." Sa han och log.
"okej" sa jag. "Vi ska nog ta och gå" sa han och harklade sig. Jag nickade instämmande och följde efter honom. "vänta!" ropade jag i en viskning och drog tillbaks han i hans arm. "Min kompis står där och det är nog inte så bra om hon ser dig" sa jag och han bet sig i läppen. "bra tänkt." Han smet iväg åt vänster när jag gått ut för att vänta Jos. Han vinkade hejdå och mimade ett 'vi ses' med läpparna. Jag log för mig själv och tänkte tillbaks på hans söta smile. "Så vem var de där?" Frågade hon och jag stannade. "Ingen. Var typ bara en katt som bråkade med en annan katt." Sa jag och hoppades att hon skulle tro på min dåliga lögn. Som tur var så trodde hon mig. Hon nickade och vi fortsatte mot bussen så vi kunde komma hem.
****
"hemma!" Ropade jag när jag gick inanför dörren till vårt hus. Men inget svar fick jag. Mamma och pappa jobbade och Drake som min lillebror hette var nog på fritids eller nåt. Jag bredde mig en macka och gjorde varm oboy. Sen satte jag mig framför tvn och kollade på disney. Haha vet inte varför jag kollade på det nu, hade bara lust. Sen gick jag upp till badrummet och tog en dusch. Jag schamponerade håret och tog sedan balsam i det. Som vanligt var jag tvungen att ta extra eftersom jag hade så långt hår. När jag var klar, virade jag en handduk runt mig och gick in till mitt rum och satte på mig mjukisbyxor och ett linne. Sen satte jag mig och filade naglarna. De var så himla slitna. Jag hörde hur dörren öppnades och trodde att det var mamma eller pappa. Men det var det inte eftersom ingen sa ett ord...
___________________________________________________________________________
tråkigt och kort jaaaaaaaaaa
men är trött och måste plugga till ett NO prov som är imorgon!!
jaja
KOMMENTERA FÖR MER !! :)Kapitel 2 - Me, of all the people

Tillslut när mina ögon nästan stängdes efter ca 1 timme, la jag undan datorn och somnade.
imorgon var det torsdag, vilket betydde att jag skulle hjälpa pappa på jobbet.
Utan att tänka mer, somnade jag direkt.
____________________________________________________________________

Jag vaknade halv 8 av att klockan ringde. Idag började jag kl 9. Jag stängde av klockan med ett klick och kastade sedan av mig täcket. Jag gick till garderoben och tog ut kläderna jag skulle ha på mig.
(lol stardoll HAHA)
Sen gick jag ner och åt frukost. Jag gjorde mig en ostmacka. Pappa kom in till köket i sin morgonrock. "godmorgon gumman" sa han trött.
"hej pappa" när jag ätit upp och skulle precis springa in till badrummet sa jag till pappa; "jag slutar kl 4 idag så jag kommer till dig vid halv 5!" ropa jag. Han mmade och bläddrade i tidningen. Pappa jobbade på kontor men han brukar ha så mycket att göra så jag brukar komma och vara hans sekreterare. Han är schäf för något vägvärk, kul jobb? nej men han tjänar mycket på det. Jag borstade tänderna och plattade håret. När jag var klar var klockan 20 i 9 så jag började gå mot skolan. Vinden tog hastigt tag i mitt hår och än en gång huttrade jag av kylan.
Jag kom fram till skolan och alla vanliga saker hände. Min sista lektion var matte och det hatade jag också.
När skolan  var slut tog jag bussen till pappas jobb och började springa runt med papper.
"Om du vill kan du gå ut och köpa dig nåt att äta" sa pappa och räckte fram 10 dollars. Jag nickade tacksamt och tog dem och gick ut. Tutande bilar, röda,gröna och gula stoppljus och stressade människor var allt man såg och hörde tills man kom fram till köpcentret. Där inne fanns ca 3 olika caféer. Jag gick in i mitt favorit café och beställde en kaffelatte och en blåbärsmuffins. Jag tog mina saker och gick och satte mig vid ett bord. Så fort jag satt mig kände jag min mobil vibrera. Jos ringde. Jag svarade och hörde genast hennes ivriga röst i luren.
"LEAH! GISSA VEM JAG SÅG UTANFÖR DONEN IDAG!!!" skrek hon så jag var tvungen att dra telefonen ifrån örat.
"nää vet inte" svarade jag uttråkat och började pilla på mina slitna nagelband.
"JUSTIN BIEBER!" skrek hon ännu högre och nu var jag seriöst döv på ena örat. "Va kul!" sa jag och försökte låta lite gladare. Det var ju faktiskt lite coolt att hon hade sett honom som var världskänd. "vart är du någonstans?" frågade hon när hon hade lugnat ner sig lite. "Jag sitter på café middletons i villa gallerian" Svarade jag ärligt. Jag väntade på ett svar men fick inget. Sen hörde jag tre toner och fattade sedan att hon hade klickat mig. Jag orkade inte bry mig och la bara ner mobilen på bordet. Plötsligt kände jag någon som knackade mig på axeln. Jag vände mig om och där stod Jos. Till min förvåning blev jag inte förvånad! haha.
"Hej!" "haha hej!!" sa vi och hon slog sig ner framför mig. För att avbryta tystnaden började jag fråga henne om vad hon såg tidigare idag. "Sååå.. hörde att du sett Justin Bieber utanför mcdonalds?" sa jag och pillade på mina naglar igen. "JAA ! asså jag hörde hur Ashley och Miranda stog och pratade om Justin Bieber och bara råkade höra dom nämna Justin Bieber & donken. Så jag gick dit för att kolla om dte var sant eftersom jag ändå skulle till stan sen och så satt han där !" Sa hon ivrigt och jag nickade med. "Jag tror inte han är kvar men det är ju så coolt!"
"JAA!" och nu önskade jag att jag vart med och sett.
Joslyn blev helt tyst. Jag stirrade på henne och undrade vad hon tittade på. Jag vinkade med mina händer framför hennes ögon men fick ingen respond. "Jos?" sa jag och hon gapade. "o.m.g" var det ända hon fick fram. "DÄR ÄR HAN JU!" skrek hon och såklart hörde alla henne och kollade ditåt Justins håll. Alla rushade fram till honom och ville ha autografer. Han skrev några och log mot alla och tog några bilder. Jag och Joslyn satt där och kollade på eftersom vi var ju rätt så stora och iallafall jag var inget stort fan. Mitt i allt med blicken fast bland Justin och folkmassan såg jag några gyllenbruna ögon sticka upp. Jag tittade lite mer nogrant och såg sen att det var ingen mindre än Justin Biebers ögon. Han tittade upp på mig och log ett gulligt léende. Mot mig, just mig av alla personer, log han mot mig.
______________________________________________________________________

Kapitel 1 - school

Jag var påväg till skolan.
Det var den 7 november och det var kallt ute. Jag drog upp min jacka närmre mot hakan och huttrade.
När vi var framme i skolan gick jag till mitt skåp och tog ur mina biologi böcker. Jag hatade biologi. När ska man ha användning för de liksom? Jag suckade och började gå mot salen vi skulle vara i.
Som vanligt satt alla redan i klassrummet och väntade på bara några få elever som inte hade kommit än. Jag var en av dom. "Leah!" hörde jag någon ropa. Jag kollade runt i klassrummet och stannade med blicken på min bästis Joslyn. Jag log och gick fram till henne. "hej!" sa jag och började ta av min jacka som jag hängde på stolen. Våran elaka lärare kom in genom dörren och försökte lé mot oss men lyckades inte eftersom vi alla vet att han inte gillar oss. Jag fnissade lite av tanken och blev genast tillsagd av mr. Hotch som han hette.
Efter lektionen var det franska, sen var det lunch. På lunchen gick jag och Jos till killarna och satte oss vid deras bord. Mike, Dylan och Eric log när dom såg oss. "hey" sa dom och jag log menande tillbaka. Jag gick bort till cafeterian och köpte en ost baguette och en äppel juice. Sen satte jag mig hos de andra.
***
När skolan var slut och jag hade kommit hem, ätit, suttit vid datorn och kollat på tv så var klockan halv 8. Jag satte mig än en gång vid datorn och loggade in på facebook som jag faktiskt inte var inne på förut. Med 12 nya händelser och en ny vänförfrågan som var kollade, stängde jag ner datorn och gick och la mig, klockan var bara 9 men jag var trött. Än en gång tog jag datorn och la mig i sängen med den
Tillslut när mina ögon nästan stängdes efter ca 1 timme, la jag undan datorn och somnade.
imorgon var det torsdag, vilket betydde att jag skulle hjälpa pappa på jobbet.
Utan att tänka mer, somnade jag direkt.
________________________________________________________________________________
första kapitlet ute ! :D
kort och tråkigt, jagvet men kom inte på så mycket till första !
detta var ett prov kapitel, om ingen gillar den, gör vi om xd

måste ju bli så bra som möjligt !

jaja

kommentera för mer :)