Next 2 You chapter 12

PREVIOUS
Vi började gå dit och beställde glass. Vi gick med glassen i handen och pratade om allt möjligt. Det var så varmt så glassen smällte. Vi satte oss ner och vilade. Jag hade det så bra med Justin..
________________________________________________________________________________________
Dagen efter.
Jasmines Perspektiv :
Jag vaknade av att min alarmet till mobilen ringde .
- fuck school today . sa jag tyst för mig själv och suckade. Jag kollade på mobilen ett nytt sms från Justin  jag log för mig själv och öppnade smset .
"Hey baby , i pick u up after school at 3 , loveu shawty " .
Jag svarade han snabbt . Jag gick in i mitt badrum och duschade och tog på mig kläder & gjorde åning mitt hår.  Jag gick ner och tog fram lite frukost & började äta . Jag tog nån skvallertidning som låg på bordet och bläddrade i .
-ohmygash. Skrek jag högt & argt.
Mitt framför mig i tidning var det en bild på Justin & selena när dom pussades . Jag visste inte vad jag skulle göra det kom tårar i mina ögon. Jag tog upp mobilen och  smsade Justin .
" how the fuck can u do that to me u fuckin' idiot " . Jag åt upp frukosten gick och borsta tänderna och tog bilen till skolan. Jag parkerade bilen och sprang in till skolan jag var redan försen 20 min jag suckade för mig själv jag hadde altså kvarsittning i 20 minuter .  Jag öppnade dörren till klassrummet.
- Sen som vanligt Jasmine. Sa bögen Victor och hade ett stort flin på munnen.
- oh, shut up, you jerk. Sa jag till han och suckade högt.
Jag gick och satte mig brevid Agnes som bara skrattade åt mig . Hon slog till mig lite lätt på axen och skrattade.JUSTINS PERSPEKTIV:
Jag var i studion och spelade in en ny låt med Chris Brown . Då fick jag ett sms från Jasmine. Jag läste det och fick en chock jag tänkte för mig själv , fan Justin vad har du gjort nu? Sen kom jag på vad som hände igår mellan mig och Selena. Jag kysste henne. Fan också.
- I have to go now, it's really important! Sa jag till Chris och de andra studio killarna och sprang iväg mot utgången. Jag kollade ut så att inga fans var där. Som tur var, så var det inga där just nu. Jag sprang ut till bilen och startade den och började åka iväg mot Jasmines skola. När jag kom fram sprang jag in i skolan och letade efter hennes klassrum. Jag såg sen en vägg med massa pappper på. Sen såg jag massa scheman. Jag visste vilken klass hon gick i. Jag kollade upp vad hon hade för lektion och vilken klassrum hon var i. Hon var i B3 och hadde biologi. Jag sprang mot det så fort jag kunde och öppnade dörren hastight.
- JASMINE , I NEED TO TALK TO YOU . Skrek jag. Jag hörde hur alla tjejer skrek och glodde på mig . Jasmine ignorerade mig totalt och låtsades som ingeting. Jag sprang fram till henne och tog henne i armen och drog med henne ut .
- Jasmine, i'm so sorry about what happend and the kiss don't mean anything! you are the one that i want and will always be! i promise you i lov .. Och så kom hennes fröken ut .
-JASMINE , come in now ! .  Sa hon strängt till henne.
- don't yell to my girlfriend! Vågade jag göra mig mod och säga till hennes fröken. Jasmine suckade och gick in genom dörren. Hennes fröken såg surt på mig och gick efter Jas. Precis innan hon stängde dörren han jag skrika
- I LOVE YOU JASM... var det ända jag han säga innan dörren smälldes igen mitt framför ögonen på mig.
Jag suckade och vände mig om och gick långsamt ut ur skolan till bilen och satte mig och åkte hem.

När jag kom hem la jag mig på soffan och stirrade rakt fram.. Tillslut kunde jag inte hålla mig. Jag brast ut i gråt och la huvudet mot en kudde. Jag hade förlorat min Jasmine.

 JASMINES PERSPEKTIV:

Dagen gick segt det enda jag hadde i huvudet var Justin & Selena det snurrade runt i huvet på mig . När det  var lunch bestämmde jag mig för att åka hem jag orkade inte mera , alla i skolan frågade mig massa frågor om Justin & så det var väldigt irretande . Så jag gick och sa till en lärare att jag åkte hem för jag kände mig inte så bra och hon sa bara okej , du får ta din kvartsittning nån annan da då,  jag suckade stort.  Jag gick sakta ut från skolan och satte mig i bilen och körde långsamt hem till mitt hus . Det plingade till i mobilen ett sms från agnes .

" how r u sweetie ? , i heard that u went home something wrong ? " 

" Justin ... u know , "  skrev jag till henne

" i'm here if u wanna talk bout it " skrev hon tillbaks
 
Jag parkerade bilen gick in  och upp till mitt rum och la mig på sängen och bara tänkte & tänkte .
 Efter jag ungefär 2 timmar bestämde jag mig för att göra något så att jag slapp tänka på J & S , Jag kom på att jag skulle vara ensam hemma idag så jag smsade agnes .
 
" u want to cum over tonight ? movie or something . :) just need to think about something else "
" yea sure i'm coming 6 o'clock  :) "  

Jag gick upp och satte på datan och kollade på FB och så . Jag kollade på klockan halv 5 . Jag hoppade in u duschen snabbt och duschade. Jag tog på mig min mjukisdress och torkade håret snabbt. Så ringde det på dörren jag sprang ner och öppnade och där stog ...

__________________________________________________________________________________________________

 undra vem som står där :o , hahaha
U LIKE IT ?? ;) , LOL okay jk. HHAHA HEYEYE .::D:D:D:D  , 
såå ja jag skrev OM HELA :o , men kanske lite seeg uppdatering förra veckan men jaja . och det kanske blir det den här med :s , för vi har typ "lov" så då kanske vi inte vill sitta vid datan och skriva ja ni fattar :D . Men det blir säker 2 till den här veckan :) .  btw jag vet att jag har  jätte mkt stavfel :$ , och det blev fet text i slutet det går inte ändra det cpar men jag ska försöka ändra det .

                             /// BEA ;););) Next 2 You chapter 11

PREVIOUS:
- u know that i love u ? Sa jag och kollade ner på henne. Hon log.
- yes. and u know that i love u ?
- haha yes. Jag kysste henne en lång gång till på munnen och sen la vi oss i sängen tätt intill varandra.
- Goodnite honey. Sa hon och kollade upp på mig.
- Goodnite Shawty.
_________________________________________________________________________________Jag vaknade och det var fortfarande mörkt ute. Jag tog min mobil och tittade hur mycket klockan var. Den var Halv tre på natten. Jag vände mig om och tänkte krama om Jasmine men platsen breve mig var tom. Jag blev lite orolig och ställde mig upp och gick ner för trappan. Jag letade runt i huset och hittade henne i köket tillslut.
- Jasmine, what are you doing here? Viskade jag och skrattade lite.
- I couldn't sleep. Sa hon och log mot mig. Hon satt och drack te och lästa nån tidning.
- Aww.. come sweetie, im gonna make u sleep. Sa jag. Hon fnissade och tog teet och ställde sig upp. Hon ställde koppen på diskbänken och gick sen mot mig. Hon kramade om mig och kysste mig sen. Hon gick förbi mig och in till badrummet. Hon borstade snabbt tänderna eftersom hon hade ätit lite.
Vi gick upp till mitt rum igen och jag la mig på sängen.
- Come. Sa jag och la handen på platsen brevid mig. Hon tog ur toffsen ur håret och la sig breve mig. Hon la sig i sked med mig och jag kramade om henne. Jag pussade henne på huvet och hon värkade somna snabbt. Jag somnade också tillslut.


JASMINES PERSPEKTIV:

Jag vaknade nästa morgon av att jag fick ett sms. Det var från mamma.
"Hey. Where are you? The clock is much!"
Stog det. Jag tittade på klockan och såg att den var kvart över tolv. oj.
Jag svarade att jag var hemma hos Justin och att jag kommer hem sen.
Jag tittade på Justin som fortfarande sov. Han var så himla söt. Jag kröp närmare han och tog hans armar och la om mig. Jag låg bara och tänkte.
Tillslut vaknade Justin med ett stön. Jag fnissade lite och vände mig om mot honom och kollade på honom.
-Haha godmorning, hottie. Sa jag och pussade honom på munnen.
- Hey, shawty.
- How much is the clock? Sa han och kollade upp lite.
- i guess it's like.. 12.30. Det var den också.
- oh.. Jag skrattade lite och han pussade mig. Sen gick vi upp. Det var en välldigt varm dag idag. Det var över 30 grader. Justin gick ner i bara shorts och jag i shorts och linne. Varje gång jag tittade på Justin , var det hans mage jag kollade på. Så himla het.
- Haha, are you looking at my sexy abs? Sa han och skrattade.
- haha ohyeah. Sa jag och tog min hand över hans magrutor. Han skrattade bara och kramade mig. Han luktade så gott. Jag kramade han länge och ville aldrig släppa.
- What are we going to eat? Sa Justin och tittade på mig medans han kollade i kylskåpet.
- I don't know. It's kinda too late for breakfast.
- hmm.. We can do pancakes? Sa  han och jag nickade ivrigt.
Jag började titta i kylskåpet och i skafferiet efter ingridienser.  Jag blandade smeten och Justin hällde sen på den i stekpannan. Den första var nu klar och fler & fler blev klara. Tillslut var alla klara och de blev riktigt bra! Vi la dem i en hög på ett fat och hällde på sirap och la på lite frysta bär. Sen satte vi oss och åt. De var jättegoda. Alla tog slut och vi satt och pratade om vad vi skulle göra idag på en sån varm dag.
- We can just take a walk on the street? Sa jag tillslut och det tyckte Justin lät bra.
Vi ställde in allt i diskmaskinen och sen gick jag upp och sminkade mig. Jag tog på mig kläderna från igår.
- Can't we just go home to me a few minutes. I gotta change my clothes. Sa jag och log mot Justin.
- Anything for you. Sa han och pussade mig på huvet.
Jag packade ihop mina saker och tog min väska. Justin tog på sig shorts och en t-shirt och sen gick vi hem till mig. Det tog ungefär 10 minuter hem till mig. När vi kom hem hälsade vi på min mamma och gick upp till mitt rum. Jag gick in i min garderob och tog fram kläder medans Justin var inne på min data. Jag tog på mig hotpants och ett ganska kort linne med tryck på. Sen gick jag in i badrummet och satte upp håret i en hästsvans och sen satte jag på mig en keps.
- I'm ready! now come! Sa jag och log ett fett smile.
- great. Im coming. Sa han och la ifrån sig datan. Jag tog på mig mina converse och vi gick sedan ut ur huset. Jag tog hans hand och vi gick längst gatan. Det var så himla varmt.
- We gotta buy some ice-cream! Sa Justin och pekade mot glasståndet som låg några hundra meter bort. Vi började gå dit och beställde glass. Vi gick med glassen i handen och pratade om allt möjligt. Det var så varmt så glassen smällte. Vi satte oss ner och vilade. Jag hade det så bra med Justin..
___________________________________________________________________________________//Gaby :)

Next 2 You chapter 10

PREVIOUS:
-Sooo... When are you going home, Selena? Sa jag.
- I don't know.. it's dark outside and i don't wanna walk home.. i was thinking.. maybe Justin could drive me home?
-OKAY WTF SELENA THAT'S ENOUGH ! Skrek jag och började gå mot henne.
Hon får för fan sluta nu.
________________________________________________________________________________Jag blev så jävla arg.
- WTF IS WRONG WITH YOU? YOU'RE TRYING TO STEAL MY BOYFRIEND !
skrek jag och jag såg hennes bitchblick mot mig som snabbt flashade mot Justin.
- WELL.. YOU DON'T DESERVE HIM ! sa hon och gick fram mot mig och bitchklappa mig med en rak höger på kinden. Jag gjorde detsamma tillbaka och hoppade på henne.
-HEY, HEY GIRLS STOP IT ! hörde jag hur Justin ropade och försökte få bort mig från Selena.
Jag fortsatte & drog henne i håret. Hon drog tillbaka hela tiden fast hon var hårdare.
Tillslut fick Justin bort mig och drog mig mot soffan.
- Why did you do that, Jas? Sa Justin och kollade oroligt på mig fast med en lugn blick.
- She was trying to take you away from me ! Sa jag och jag började gråta.
- don't cry.. Sa han och kramade mig. Selena hade gått in på toan.
- Selena is my ex. I'm totally over her. I promise. Sa han och kramade mig hårdare.
- But she is still a bitch. I want her to leave us alone..
- i understand. But come.. you're all blue on your lip. Han tog min hand och gick till toaletten.
Han knackade på dörren till toan för Selena var fortfarande där.
- Selena ? Sa han med sin sammetslena röst.
- yeah? Hörde vi inifrån.
- come out! Jasmine is gonna apologize. När jag hörde han säga det skakade jag ivrigt på huvudet.
- No! i'm not gonna apologize to her ! She is the one who is gonna do that! Viskade jag och kollade på Justin med en arg blick den här gången.
- you both are gonna apologize to each other ! Jag suckade och höll hårdare om Justins hand.
Selena kom ut och Justin drog in mig och gick förbi Selena utan att säga nåt. Man såg att Selena hade gråtit. Hon hade en spricka i läppen och ruffsigt hår. Hon gick och satte sig i soffan. Justin låste dörren och började skölja vattnet i kranen. Han tog ett papper och blötte de. Han la det på min läpp och sa åt mig att inte röra det. Jag borstade mitt hår som var väldigt ruffsigt.
Min läpp var alldeles blå och bultade. Jag sa ingeting. Justin låste upp och tog tag i min hand igen. Vi gick ut till soffan och satte oss breve Selena. Det var tyst först tills Justin puttade till mig lite med armbågen.
- Selena.. I'm sorry.. Började jag men ångrade mig genast.
Hon kollade på mig och suckade.
- well. you should be. i didn't do anything! Jag blev arg igen..
- WHAT? YOU STARTED! YOU GAVE ME A BITCHCLAP FIRST! Jag satte mig ner igen och lugnade mig.
- Okay, im sorry. Sa hon jag jag blev lite nöjdare.  Jag såg på Justin som bara satt med handen framför munnen och värkade låta oss reda ut dethär själva.
- But can you leave now ? Sa jag. Jag ville inte ha henne här. Jag var fortfarande arg.
Hon ställde sig upp och suckade. Hon var nog ledsen. Men jag brydde mig inte.
- Selena wait! Sa Justin och tog Selenas arm.
-I can drive you home.. its dark outside.
Fan. Jag måste följa med.
-Okay. Thanks. Jag såg att hon log.
Justin vände sig mot mig.
- I'm just gonna drive her home. I'll be back in five minutes. OKay?
Jag nickade och han böjde sig fram och kysste mig. Sen drog han på sig skorna och gick ut.
Jag sa hejdå till Selena och sen gick dem ut ur dörren.
Jag var ju i Justins hus nu. Jag hade med mig mina saker för jag skulle ju sova här. Så jag gick in till badrummet och tog bort sminket, borstade håret och tänderna. Sen gick jag upp till Justins rum och tog fram ett linne och korta sovshorts. Jag satte upp håret i en hög toffs och gick ner för trappan och såg att Justin nu stog i hallen och tog av sig skorna.
- Hi beautiful. Sa han och stirrade på mig.
- Hi hottie. Sa jag och log tillbaks. Han gick emot mig och pussade mig på pannan.
- Im just gonna take a shower, sweetie. Sa han och gick in till badrummet men låste inte dörren. haha.
Jag satte på tvn men det va ju inget kul så här sent. klockan var halv 1.
Efter typ 20 minuter kom Justin ut.
Han hade en handduk runt midjan. Jag följde efter han med blicken medans han gick upp i trappan.
JUSTINS PERSPEKTIV:
Jag bytte om till ett par basketshorts och en vit t-shirt. Jag hade tagit på mig shortsen och skulle ta på mig tröjan när jag såg Jasmine stå i dörren och stirra på mig. Jag log.
-haha hi there. Sa jag och viftade med handen framför ögonen på henne.
-oh.. haha hey. Jag skrattade och slängde min tröja på sängen. Jag hade inte på mig nån tröja. Hon stirrade ännu mer på min mage. Jag gick fram till henne och kramade om henne och pussade henne på huvet.
- u know that i love u ? Sa jag och kollade ner på henne. Hon log.
- yes. and u know that i love u ?
- haha yes. Jag kysste henne en lång gång till på munnen och sen la vi oss i sängen tätt intill varandra.
- Goodnite honey. Sa hon och kollade upp på mig.
- Goodnite Shawty.
__________________________________________________________________________________

SÅDÄR:D typ de längsta jag nånsin har skrivit ? xd
det blev jag (gaby) som skrev det för jag hade lust xd
jaja hoppas den blev bra:DNext 2 You chapter 9

JASMINES PERSPEKTIV:
...Selena.
Fan också. Ska hon komma nu också? Jag tittade på Justin som bara log. Jag hoppades på att hon skulle gå så att det inte blir som förra gången.
Hi! what are you doing here ? Sa Justin och kramade om henne.
- I just walked by and i saw you from the window.
Sa hon och kollade på mig sen. Jag hoppades verkligen på att hon skulle gå.
- So.. What's up notight then? Sa hon och såg lite allvarligare ut helt plötsligt.
- We're gonna hang out with Chaz and Ryan. Sa jag och gick famför Justin och log mot Selena.
- Oh okay. Do you mind if i come ?
Fan också. Nej hon får inte komma. Men Justin kan ju inte med att säga nej såklart.
- Sure! No not at all! Sa Justin och log ännu större.
Han värkade gilla henne. 
-I can come by six ok? Sa hon. Vi svarade att det var ok och sen gick hon hem. Vi åkte hem till Justin och klockan började närma sig sex.
Vi ställde fram chips & godis skålarna och tog fram drickorna.  Sen kom Chaz och Ryan.
-  Heyy, bro! Sa Justin och gick fram och gjorde nån handskakning.
Jag kramade om dem och sen satte vi oss i soffan.
- Ehm.. Justin, have you tell them that Selena is coming too ? Sa jag och kollade på Justin med höjda ögonbryn.
- Oh yeah. By the way, Selena Gomez is coming over too. U remember her ? Sa han och Chaz och Ryan värkade bli glada.
- okay. She is hot ! Sa Chaz och alla skrattade utom jag. Jag vet inte varför jag inte gillade Selena. Hon stötte typ på Justin kändes det som.
Just då ringde det på dörren.
- Oh , i guess that's Selena! Sa jag och Justin sprang och öppnade. Sen kom han in igen med Selena i hälarna.
- Hi! Sa hon och satte sig i soffan.
Klockan var nu halv sju, så vi satte i filmen. Justin satte sig i fåtöljen där man kan sitta två i.
Selena kom helt plötsligt och satte sig tätt intill honom.
- Ehm.. You know Jasmine is my girlfriend? Sa Justin och jag nickade och kollade på henne.
-Oh.. Whatever. Sa hon och rörde inte på sig alls. Jag blev skitförbannad och kände bara för att slå henne!
- Ehm.. that means that you can't just come between us like that! Sa jag och la armarna i kors.
Selena ställde sig upp  med en suck och satte sig emellan Chaz och Ryan istället.
Jag satte mig brevid Justin och pussade han på munnen och det såg Selena såklart. Jag kände hennes blick bränna i nacken medans jag hade mina läppar mot Justins. Filmen sattes på och Justin la sina armar om mig och jag lutade mitt huvud mot hans axel. Filmen var riktigt läskig. Tillslut ryckte jag till och la händerna framför ögonen. 
- Haha. Baby, are you scared ? Sa Justin och höll hårdare om mig.
- yeah, it's friggin scary! Sa jag och skrattade. Jag brydde mig längre inte om Selena. Hon skulle allt bli avundsjuk.
Nu var filmen nästan slut. De blev allt läskigare & läskigare.
När den var slut gick Chaz och Ryan hem. Selena var kvar och vi satt i soffan och var tysta.
-Sooo... When are you going home, Selena? Sa jag.
- I don't know.. it's dark outside and i don't wanna walk home.. i was thinking.. maybe Justin could drive me home?
-OKAY WTF SELENA THAT'S ENOUGH ! Skrek jag och började gå mot henne.
Hon får för fan sluta nu.
___________________________________________________________________________________

vrf gör jag så kort ? loool
men det är Bea som har alla idéer så hon får skriva det braiga kapitlet sen ;D
BTW, som ni har märkt så har vi helt plötsligt börjat skriva konversationerna på engelska.. Det blir mycke bättre så för då känns det lite mer äkta..
//gaby ;:D

Next to u Chapter 8

3 dagar senare

Justins Perspektiv:

chaz smsa mig och frågade mig om vi skulle hänga han jag Jasmine & Ryan kolla film & sånt . Vi bestämmde att vi skulle vara hos mig för min mamma skulle träffa nån kompis . dem skulle komma klockan halv sex . Jag kollade på klockan den var fyra , jag visste inte vad jag skulle göra så jag satte på datorn och loggade in på twitter och fb & skrev lite saker . Jag loggade in på ichat jag såg att Jasmine var inne så jag pratade lite med henne hon frågade vad jag gjorde & så och så frågade jag henne om hon kunde komma lite tidigare & hon sa ja , jag kommer om en kvart . perfkt sa jag . jag skrev på twitter : can't wait anymore miss u . sen loggade jag ut och tog en snabb dusch tog på mig en grå t-shirt och ett par byxor. sen hörde jag att det ringde på dörren.

Jasmines Perspektiv :

Jag skulle till Justin idag och kolla film med Chaz & Ryan . Jag pratade med Justin innan han frågade om jag kunde komma tidigare & jag sa ja . Jag tog på mig en magkjol och ett vitt linne och sminkade mig lite lätt . sen tog jag bilen och åkte till Justins hus . Jag parkerade bilen och gick till dörren och ringde på ringklockan . Justin öppnade och pussade mig på munnen och kramade om mig i hans mjuka famn . Han luktade så gott . vi bestämmde oss för att åka & handla godis och dricka till kvällen. vi tog Justins bil och vi satte oss i bilen och Justin började köra. Det var lite tyst mellan ossså jag satte på radion. Just the way u are med bruno mars började spela, Justin började sjunga . Han hade en sån vacker röst .

-Oh her eyes, her eyes Make the stars look like they're not shining Her hair, her hair Falls perfectly without her trying She's so beautiful. sjöng han och kollade han mig rätt in i ögonen jag drunknade i hans vackra hasselbruna ögon .

- naww u r so cute. Sa jag och kollade på han .

- u r so beautiful . sa han Sa han och kollade på mig med ett stort leende på läpparna .

 Det tog ungefär 15 minuter att åka till affären . Vi gick in i affären som tur var det inte så mycket folk där , Det var bra för Justin så han slapp träffa så många galna fans . Men han tog på sig sin luva ifall att det skulle komma några . Vi gick bort till drickorna.

- what do u want to drink ? .

-uhm i dont know , coca cola ? . sa jag och flinade .

-that sounds perfect . sa han och kollade på mig flirtigt . och så Han tog två color & en fanta.

  vi gick till godiset och plockade en stor fet påse . och så tog vi några chipspåsar. Sen gick vi och betala . Vi la upp grejorna på bandet och när Justin skulle betala så börjarde hon i kassan och prata .

Justins Perspektiv :


- arent u Justin Bieber ? . frågade hon i kassan och var jätte glad och leede.

- yes I am . Sa jag och suckade.

- ooh cant u write some atugrafh to my kids ? cuz they really adore u.  frågade hon

- sure . Sa jag och skrev 3 styckna och gav dom till henne & hon tackade så mycket för dom.

 Vi gick ut och satte oss i bilen , klockan var kvart i 5 . Dem skulle komma om 45 minuter . Jag kom på att vi kanske kunde åka till videoaffären och hyra en film .

- i know we can go to the moviestore and rent a movie ? cuz i've already seen all borings movies i have at home .

- haha Yea sure . Sa hon och småskrattade .

Vi åkte dit och gick in i affären . Vi  bestämmde oss för att se en skräckfilm . Så vi hittade en den hette the tortured , vi bestämmde oss att vi skulle ta den och när vi började gå till kassan så kom nån in affären in vi vände oss om och där stog ...
_______________________________________________________________________________________________


såå den blev kort men ska dra till skolan snart så ja ,
men jaja KOMMENTERA OM DU ÄLSKAR JUSTIN BIEBER ;) ,
     /// beeeeeeeeeeaaaa


Next 2 You chapter 7

PREVIOUS:
Jag vaknade av att jag hörde steg i trappan.
-Jaas?? Är du där? Hörde jag att nån ropade. Det var mamma. Hon hade kommit hem!
Jag kom på att hon inte fick se Justin ! Jag kollade på Justin som fortfarande sov. Jag försökte väcka han.
-Justin! vakna!!! Han vaknade trött och jag berättade att mamma var här.
-Gå in i min garderob!! Han tog sina kläder och gick in i min garderob. Mamma kom in.
-Hej! har du varit ensamm inatt?
-jaa..
-okej men varför ligger det massa kläder på golvet?? hon tog kläderna och öppnade min garderobsdörr och fick syn på Justin...
________________________________________________________________________________

-Nämen.. Vem är detta, Jas? Sa mamma och kollade konstigt på mig. Justins min blev välldigt nervös och han kollade oroligt på mig.
- Jag heter Justin Bieber. Jag är Jasmines...
- Pojkvän! Justin är min nya pojkvän. Avbröt jag Justin stolt.
Han kollade bara på mig och fnissade lite.
- Jaha.. Ja okej ! Jag är Carin. Jasmines mamma. Sa mamma och räckte fram handen mot Justin. Han tog den och hälsade snällt.
- Vill ni inte ha lite frukost? Sa mamma och pekade mot dörren.
- Jo. Vi kommer ! Sa jag.
Mamma gick ut från rummet och jag pustade ut.
- Shit! Var det enda jag sa.
- Nu har jag träffat din mamma! Sa Justin och skrattade.
- Ja haha. Ta på dig kläder så går vi ner till stranden sen ! Sa jag och hoppades på att Justin också ville gå till stranden.
- Okej. Han tog sina kläder och gick in till badrummet och bytte om.
Själv tog jag på mig bikinin och drog över ett par korta slitna shorts och ett linne. Justin kom ut ur badrummet med ett par gröna badbyxor och en vit t-shirt. Vi gick tillsammans ner till köket och åt. Sen packade vi sakerna och tog bilen ner till stranden. På stranden var det normal mycket folk. Vi letade upp ett bra ställe i solen i sanden. Jag la ut min handduk och tog fram mitt headset och lyssnade på musik medans jag solade.
- men.. varför vill du inte bada ? Sa Justin och gjorde sadface.
- Jag kommer sen ! Sa jag och suckade.
JUSTINS PERSPEKTIV:
Eftersom hon inte ville bada och jag inte ville bada själv, så bestämde jag mig för att också sola.
Jag la min handduk breve Jasmines och la mig och solade jag med.
Efter typ 20 minuters solande blev jag uttråkad och ville verkligen gå och bada nu.
Jag kom på att jag kunde busa lite med Jas. Jag gick ut till vattnet och doppade mig. Sen gick jag fram till Jasmine och tog på henne med mina kalla blöta händer.
-OMG wtf , Justin !!? Sa hon och skrek till. Jag skrattade bara och sen tog jag upp henne över min axel och gick ner till vattnet  med henne. Jag kastade i henne och vi båda gick under ytan. När vi kom upp igen kollade hon surt på mig.
- Nu jävlar! Sa hon och kom gåendes mot mig. Jag stog bara kvar och väntade på vad hon skulle göra.
Tillslut hoppade hon på mig och vi båda kom under vattnet igen och jag kände nåt runt min rygg. När jag kom upp satt hon på min rygg och skrattade. Jag lutade mig bakåt och hon föll av.
- haha nu är vi kvitt va? Sa jag.
- okej då da.
Vi badade lite till tills vi inte orkade mer. Vi solade lite igen bara för att torka sen tog vi på oss och åkte hem.
Vi åt lunch och sedan gick Jasmine och duschade. Jag duschade efter henne och sen bestämde vi för att gå hem till mig. Hon hade ju inte träffat min mamma.
Hon tog på sig och jag med, sen tog vi bilen över till mitt hus som inte låg långt bort alls.
Vi gick in och hälsade på min mamma och sen fick vi se några andra också...
___________________________________________________________________________________

SÅ! kort kort men jag hinner nt mer.
vi har inte bloggat på länge men det har varit lite annat att tänka på..
DET KOMMER MER SNART :D//gabrielle